Szolgáltatásaink

Számítógép javítás, szervizelés

Hívásra házhoz megyünk és megoldjuk hardver vagy szoftver problémáját. Vírus- és kémprogram mentesítés, operációs rendszer telepítés és karbantartás, adatmentés és visszaállítás, stb. Ingyenes bevizsgálás nyújtunk, nálunk csak akkor fizet, ha megoldottuk a problémát.

Számítógépfejlesztés, bővítés

Új konfiguráció összeállítása az ügyfél igényei alapján, "kiöregedő" gépek fejlesztése, bővítése. Mindig az ésszerű, gazdaságos megoldásra teszünk javaslatot. Tőlünk ingyenes árajánlatot és tanácsadást kaphat. Lehetőséget nyújtunk használt termékek beszámítására is.

Készenléti szolgáltatások

Készenléti szolgáltatások keretében vállaljuk a hardver- és szoftverkörnyezet rendszeres vizsgálatát, a hibák határidőre történő elhárítását.

Hálózatépítés és felügyelet

Vezetékes és vezeték nélküli hálózatok kiépítése magánszemélyeknek, cégeknek illetve intézményeknek egyaránt, rendszergazdai felügyelet.

Honlapkészítés, karbantartás

Vállaljuk új honlap tervezését, készítését, meglévő honlap fejlesztését igény szerint, keresőoptimalizálást. Néhány oldalas statikus (állandó tartalmú) bemutatkozó honlaptól kezdve az összetett, dinamikus (változó tartalmú) honlapig, adminisztrációs felülettel, amellyel a megrendelő honlapszerkesztési ismeretek nélkül is frissítheti az oldalán megjelenő tartalmat.

Munkadíjak

Szerviz óradíj 3.000 Ft/óra
Operációs rendszer telepítése 3.500 Ft
Kiszállás Celldömölkön Ingyenes  
Kiszállás Celldömölkön kívül 40 Ft/Km
Honlapkészítés egyedi  

GLS CsomagPont


Üzletünk GLS CsomagPont feladóhelyként is működik, ahol akár utánvétes csomagot is feladhat. Ha legkésőbb 1130-ig feladja csomagját üzletünkben, a GLS futárszolgálat egy munkanapon belül kézbesíti.

További információk: árak, csomagméretek